Verloskundige Wijchen

Bevallen met Verloskundige Praktijk YuuX in Wijchen

Woon jij in Wijchen of in de directe omgeving en ben je op zoek naar een verloskundige praktijk? Dan ben je bij Verloskundige Praktijk YuuX in Wijchen aan het goede adres.

Onze praktijk is gespecialiseerd in de verloskundige zorg van kinderwens tot jouw kraambed. Het ondersteunen van vrouwen met een kinderwens, een positieve zwangerschapstest, een zwangerschap, de bevalling of een pasgeboren baby begint met een goede verloskundige praktijk. Onze verloskundigen werken intensief samen met elkaar, waardoor wij jou de beste verloskundige zorg kunnen geven.

Klein en enthousiast team

Een zwangerschap kan veel impact hebben. Dat weten wij als geen ander. Bij onze verloskundige praktijk in Wijchen werken we met een klein en enthousiast team. Wij hebben intensief contact met elkaar, zodat elke verloskundige in onze praktijk weet wat er bij welke cliënt speelt.

Verloskundige Wijchen

Onze verloskundige praktijk verleent verloskundige zorg vooral in Wijchen. Daar is tevens onze praktijk gevestigd. Buiten Wijchen verlenen wij ook verloskundige zorg in Alverna, Bergharen, Hernen, Leur, Balgoij, Niftrik en Batenburg.

Als je kiest voor onze verloskundige praktijk krijg je niet alleen verloskundige zorg. Onze verloskundige praktijk werkt met een klein, hecht en enthousiast team. Onze verloskundigen zorgen dagelijks voor een goede overdracht, zodat wij weten wat er speelt bij onze cliënten. Daarnaast hebben wij wekelijks een overleg om alles wat nodig is te bespreken. De verloskundigen van onze praktijk in Wijchen staan bekend om het beetje extra wat zij doen. Zij nemen dubbele tijd voor zwangerschapscontroles en staan zelfs naast jouw bed in het ziekenhuis als je bent overgedragen wegens een medische indicatie. Bij onze verloskundige praktijk in Wijchen kies jij zelf welke zorg en begeleiding je wilt. Ook jouw eventuele andere kinderen nemen we mee in het traject van jouw zwangerschap. Denk aan een leuke aftelkalender en zij mogen ook even naar het hartje van de baby luisteren. Kortom, bij onze praktijk in Wijchen is jouw hele gezin cliënt. En wil je (aankomende) opa of oma een keer meenemen naar jouw zwangerschapscontrole, dan kan dat!

Waarom verloskundige Praktijk YuuX?

  • Een verloskundige wordt steeds belangrijker voor aanstaande moeders. Een verloskundige wordt bijna familie van je. Wij vinden een goede band met onze cliënten erg belangrijk.
  • Wij werken met een klein en enthousiast team. We vinden het belangrijk om jou een bekend gezicht te bieden.
  • Er zijn veel controles die onze verloskundigen in Wijchen uitvoeren en we kunnen al jouw vragen beantwoorden. En twijfels kun je natuurlijk met ons bespreken.
  • Onze verloskundige praktijk is centraal gelegen in Wijchen en er is voldoende parkeergelegenheid.
  • Als je al een kindje hebt, nemen we hem/ haar graag mee in het traject van jouw zwangerschap.
  • Onze verloskundigen zijn er altijd voor je! Niet alleen voor een beginnende bevalling, maar ook bij vragen en twijfels kun je ons 24/7 bellen.
  • Ben je wegens een medische indicatie overgedragen naar het ziekenhuis? Dan staan wij nog altijd voor je klaar.
  • Onze verloskundige praktijk bestaat al sinds 2016 en is inmiddels onmisbaar in Wijchen.
  • Ben je eerder bij een andere verloskundige praktijk in Wijchen onder verloskundige zorg geweest? Wij ontvangen jou/ jullie met open armen in onze verloskundige praktijk in Wijchen.

Welke verloskundigen bij Verloskundige Praktijk YuuX Wijchen?

Bij onze praktijk in Wijchen werken vier verloskundigen: Dieke, Manouk, Sien en Fenna. Dieke en Manouk zijn naast verloskundige ook echoscopiste. Alle vier de verloskundigen zijn opgeleid als verloskundigen en kunnen aan je bed staan bij een bevalling. Je vindt onze verloskundigen op deze pagina.

Maatwerk bij onze praktijk in Wijchen

Alle verloskundigen in onze praktijk hechten veel waarde aan jouw wensen. Bij ons kun je aangeven wat je fijn vindt, maar zeker ook wat je niet fijn vindt. Dat geldt niet alleen voor jouw zwangerschapscontroles, maar vooral ook voor jouw bevalling! Jouw wensen bespreken we uiteraard bij onze verloskundige praktijk in Wijchen.

Enthousisast geworden van onze praktijk? Meld je dan nu hier aan!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

9.6
461

Zorgkaart Nederland

Patientenfederatie Nederland