Zwanger zijn bij Verloskundige Praktijk YuuX in Wijchen

Je komt vaak bij ons op het spreekuur (bekijk ons zorgpad) voor reguliere controles en echo’s. Je echoplaatjes kan je naast de prachtige afdrukken die we maken ook digitaal op een USB-stick krijgen. Voor onze controles nemen we de dubbele tijd zodat wij alle tijd hebben voor de controles en alle informatie maar jij ook altijd al je vragen kunt stellen en onzekerheden kunt bespreken. Als je je tussendoor zorgen maakt kun je ons bellen en plannen we snel een extra afspraak voor je in!

Ook kun je ons altijd een berichtje sturen. Partners, trotse broers en zussen in spé, opa’s, oma’s, vrienden of vriendinnen zijn natuurlijk altijd welkom. Neem gerust iemand mee naar je controle met wie jij je zwangerschap graag deelt. De grote broers en zussen mogen ons helpen met de controle en wij hebben een YuuX-aftelkalender voor ze ter voorbereiding op de gezinsuitbreiding. Ook tijdens spannende en verdrietige periodes kan je van ons persoonlijke en op jullie wensen afgestemde begeleiding ontvangen.

Met een extra afspraak of telefoontje zorgen we ervoor dat jullie er niet alleen voor staan. Tijdens het spreekuur zie je ons alle vier meerdere keren. Zo leren jullie ons goed kennen en wij jullie. De perfecte basis voor vertrouwde begeleiding tijdens je zwangerschap en de bevalling!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

9.6
445

Zorgkaart Nederland

Patientenfederatie Nederland